Casament d'orquídies

VENIU, EXPLIQUEU-NOS QUI SOU. HO TRADUIREM EN FLORS, COLORS I OLORS.

En aquesta ocasió, per triar les flors que decorarien el casament es va partir d'un punt diferent. Vam seguir la línia de colors de la invitació de la festa: platejats, morat... el ram de la núvia, la decoració i els targetons de les minutes del restaurant... tot seguia aquesta gamma de colors. 





A taula, un gran mirall rodó ens feia de base per col·locar-hi la orquídia de color morat, sense terra i clavada a una bola de molsa i un grup d'espelmes de bola, tenyides del mateix color que les minutes, ens acompanyaven i oferien la calidesa necessària per a un casament celebrat el mes de desembre.

A la taula presidencial, un muntatge múltiple ens emmarcava la parella de nuvis, amb elegància, calidesa i el toc atrevit de color que personalitzava la festa.

Finalment, el ram de la núvia, en forma de gota, molt estilitzat. Per a ser portat per una núvia molt alta i prima. Una caiguda de les mateixes orquídies, de llargada poc usual, i combinat amb fruits vermells d'hivern i fulles d'avet per donar-li  també un toc nadalenc.

Entrades populars