ACTUALMENT ELS TALLERS JA NO ES FAN A LA NOSTRA BOTIGA, PERÒ SI QUE HI PODREU TROBAR TOT EL MATERIAL NECESSARI PER PRACTICAR L'SCRAP. PODEU CONSULTAR L'AGENDA DE TALLER AL BLOC DE CASA LA IAIA, SEGUR QUE NO SABREU QUIN TRIAR.

TALLERS GENER-FEBRER

Un dels propòsits de l’any nou va ser tenir més estones per tu, dedicar temps a aquelles activitats que t’agraden i que sempre deixes de banda… doncs ara és el moment de fer cas als propòsits d’any nou, aquest any sí!!!!!
Si t’agraden les manualitats i passar una estona divertida, aquesta és la teva oportunitat, apunta’t a algun dels tallers que hem preparat per aquest gener i febrer.
TALLER D’INICIACIÓ A L’SCRAPBOOK
Has sentit a parlar de l’scrapbook però no saps per on començar?… aquest és el teu taller! Durant 5 classes explicarem, l’origen, materials, tècniques, etc. d’aquest hobbie. Utilitzarem tintes, pintura, troquels, roba, segells, farem els nostres “embellidors” i moltes coses més. Acabaràs el taller amb un àlbum de guia i 4 pàgines 30x30 fetes 100% per tu. Nosaltres proporcionarem tot el material necessari (papers, cintes, botons, brads,…) Tu només has de venir amb moltes ganes de passar-ho bé.
Divendres: 20/27 de gener i 3 /10 /17 de febrer
Horai: de 6 a 9 del vespre
Preu: 15€ per classe (tot el material va inclòs)








TALLER 30x30
Si no saps què fer dels àlbums i a tu el que t’agrada es veure les teves fotos i creacions a les parets de casa, aquest és el teu taller! Farem dues pàgines 30x30 on aplicarem: troquels, segells, roba, pintura… i moltes coses més.
Sortiràs del taller amb dues pàgines 100% fetes per tu apunt de lluïr a qualsevol paret de casa teva! T’hi atreveixes?
Dissabte: 21 de gener
Horari: de 5 a 8,30 del vespre
Preu: 29€ (tot el material va inclòs)

TALLER ÀLBUM 2012
Per aquells/es que ja heu fet el taller expres o pels/per  les que domineu el tema de les manualitats aquest és l’àlbum per començar el 2012 amb bon peu.Crearem un àlbum amb 10 fotos, farem servir la màquina de cosir! crearem fons de pàgines, utilitzarem segells, papers, roba, tintes, troquels, etc.Sortiràs del taller amb ganes d’ensenyar a tothom l’àlbum que hauràs fet!
Dissabte 28 de gener
Horari: de 10 a 13,30h
Preu: 35€ (tot el material va inclòs)



















TALLER D’INICIACIÓ EXPRES
És el taller estrella, tothom qui l’ha fet ha sortit encantat i amb ganes de repetir! Vols passar una estona divertida creant un àlbum 100% fet per tu? En aquest curs d’iniciació realitzarem un mini àlbum on aplicarem les tècniques i materials bàsics més comuns en l’scrapbook. No cal tenir cap coneixement previ, només moltes ganes de passar-ho bé. T’hi apuntes?Vine al taller i faràs un àlbum amb les teves fotos preferides!
Dijous: 19 de gener
Horari: de 5 a 8,30 del vespre
Preu: 29€ (tot el material va inclòs)








Si vols incriure’t a algun dels tallers ho pots fer passant per la botiga Lourdes Lladó Floristeria o bé enviar-nos un e.mail a estherbarniol@estherbarniol.com
Nosaltres et proporcionem tot el material necessari per realizar els tallers (papers, cintes, botons, brads, flors,...) Tu només has de venir amb moltes ganes de passar-t’ho bé. Les places són limitades entre 4 i 6 assistents segons el taller. No et deixis perdre la teva!






Entrades populars