ACTUALMENT ELS TALLERS JA NO ES FAN A LA NOSTRA BOTIGA, PERÒ SI QUE HI PODREU TROBAR TOT EL MATERIAL NECESSARI PER PRACTICAR L'SCRAP. PODEU CONSULTAR L'AGENDA DE TALLER AL BLOC DE CASA LA IAIA, SEGUR QUE NO SABREU QUIN TRIAR.

L’SCRAPBOOK arriba al Berguedà!


El coneixeu? Nosaltres el definim com un "corta, pega, colorea" de fet la definició literal és "Àlbum de retalls". És una afició molt estesa als Estats Units i Europa que de mica en mica ha anat arribant a casa nostra.

És una manera bonica, entretinguda i relaxant d'ordenar els nostres records, fotografies i emocions. Pots convertir les fotos de l'estiu, les de l'excursió del teu fill, les d'un dia especial, ... en un àlbum únic i ple de detalls .

Fent scrap treballem amb molts materials, cartolines, abecedaris, botons, cintes, segells, feltre, brads, adhesius, papers estampats, etc. que fan que et puguis expressar en cada treball de la manera més adequada.

L'Scrap és una afició que connecta directament amb la teva creativitat i es una satisfacció ensenyar un treball acabat. T'ajudarà a desconnectar de la rutina i segur que t'enganxa com a nosaltres!

Estem preparant uns tallers per tal d'ensenyar-vos aquesta afició que de ben segur, si la proveu, us enganxarà!

Si esteu interessats en els tallers ens ho feu saber per mitjà del Facebook

Mireu quines coses més boniques es poden fer amb l'scrap...














Entrades populars